sagt om change of minds

”Du är en fantastisk coach som har varit stöttande, hjälpsam och motiverande från första stund. Jag har verkligen sett fram emot våra träffar tillsammans. Efter att du hjälpte mig att sätta mitt mål så har mitt tankesätt och beteende förändrats mycket i min arbetsvardag, vilket gör att jag inte låter vissa situationer ta energi från mig eller göra mig ledsen längre. Det betyder jättemycket för mig, mitt välmående och min framtid!”

"Du är lyhörd, inkännande och förstående vilket gav mig en känsla av trygghet och förtroende. Du är bra på att lyssna och på att sammanfatta tankar och känslor som jag pratat om. Du är målinriktad i coachningen och tvekar inte att vara tydlig i vart vi ska. Bra verktyg användes under coachningen – verktyg som jag kan återanvända i vardagen. Du ger energi och pepp!"

"Jag upplevde att du såg mig och lyssnade på vad jag sa. Bra att jag fick sätta ord på min känslor och mina önskningar"

"Positiv energi, lyssnande, förstod situationen snabbt och kunde därmed ställa de rätta frågorna till mig"

"Tänkte bara att jag skulle uppdatera dig på att jag nått alla mål och delmål jag satte. Vissa med någon mindre justering men med samma andemening. Känns jättekul! Jag ska göra en ny serie inom något annat område nu i dagarna för de kommande tre månaderna. Det har verkligen hjälpt mig att komma igång med träningen. Tusen tack igen!"