Summering 2020 och mål 2021

Jag satt häromveckan och summerade 2020 och satte mål för 2021.

Det här året har varit väldigt stormigt och skört i det privata och det har såklart fått sina konsekvenser för företaget då jag det första halvåret befann mig i något slags apatiskt tillstånd utan ork eller energi till att kunna utveckla eller jobba på det sätt jag hade tänkt. Till hösten kom nya krafter och under månaderna september-december har jag hunnit med följande för Change of Minds: - Byggt upp en ny hemsida i nytt CMS-system - Affärsutvecklat Change of Minds och tagit fram: varumärkesstrategi & grafisk profil - Rannsakat företagets tjänster och produkter för att kunna landa i min nisch, självledarskap (personlig utveckling inkluderat). - Producerat och lanserat en första arbetsbok; Goaldigger - Coachat, och blivit coachad i The Rolls coachträningsprogram - Gått med i business development team på The Roll - Haft mina första säljmöten för The Roll - Lärt mig använda Sales Navigator på LinkedIn - Producerat massor av content för Instagram, Facebook, LinkedIn och blogg - Tagit kontakt med människor som inspirerat mig och bokat in luncher och kaffedejter - Läst massor av böcker på ämnet personligt utveckling (för att lära mig mer och för att kunna använda den till kommande YT-serie boktipset) - Fortsatt plugga PUMT-kurs (mental träning) och påbörjat tentamen - Påbörjat Sam Ovens Consulting Accelerator för att lära mig mer om onlineföretagande - Deltagit i en mängd olika utmaningar på Facebook; bl a Package your brilliance challenge, Säljutmaningen och The fearless challenge Om man ser på en företagare utifrån så är det lätt att glömma bort den enorma mängd tid som läggs ner på att göra allt själv. Bara att planera och producera inlägg till alla kanaler tar galet mycket tid. Som enmansföretagare fixar jag också allt tekniskt strul själv och jag måste lära mig verktyg, appar, plattformar och funktioner på egen hand. Utöver det så är tiden det tar att utveckla mig själv för att kunna lära vidare också något som äter tid och som man inte ser utåt då allt sådant sker bakom kulisserna. Så... 2021 då? Min plan är att under 2021 fortsätta utveckla Change of Minds till att så småningom bli en helt digital plattform inom självledarskap. Några mål för året är: - Boktipset (lansera i januari och publicera 2 avsnitt i månaden) - Ta fram innehåll till onlineverksamhet med:

  • digitala program

  • arbetsböcker

  • e-böcker/böcker

  • reflektionsböcker och kalendrar

  • workshops

  • webinars

- Utveckla och lansera medlemsklubb (detta mål kräver ett helt eget inlägg så jag kanske publicerar ett senare om det) - Jobba aktivt med sälj

- Fortsätta kompetensutveckling med fokus på mental träning - Gå från EF till AB i slutet på året

Change of Minds visionboard för 2021 (allt är inte färdigt med namn och annat så detta är bara inspiration) Sayonara 2020 och välkommen 2021!


Senaste inlägg

Visa alla

Motivation

Offerkofta