Boktips inom personlig utveckling


Hösten är här och jag tycker det är en årstid som är perfekt till att läsa och reflektera. Jag läste häromdagen att forskning visat att läsa varje dag förbättrar minnet, minskar stress och gör människor mer empatiska OCH smartare.

Jag försöker läsa lite varje dag innan läggdags. För mig är det bästa sättet att varva ner efter dagen. Ibland blir det många sidor och ibland bara några rader. Föredrar böcker i fysisk form framför digitala läsappar. Det gör jättestor skillnad i nedvarvning för mig.

Tänkte att jag skulle dela med mig utav några av mina favoritböcker inom området personlig utveckling som jag läst under det senaste året och kanske inspirera fler till läsning med bonusen att både bli smartare och mindre stressade ;)

Lejonagendan (Cecilia Duberg) Dare to lead (Brené Brown) Mod att vara sårbar (Brené Brown) Fråga först varför (Simon Sinek) Hitta din sanna story (Katrin Sandberg) IKIGAI (Héctor Garciá & Frances Miralles) Lyckofällan (Russ Harris) Munken som sålde sin Ferrari (Robin Sharma) De 7 goda vanorna (Stephen R. Covey)

Fyll gärna på listan om du har tips på bra böcker inom personlig utveckling som du tycker fler borde läsa.


Senaste inlägg

Visa alla

Motivation

Offerkofta